Jelentkezési lap - Wesley tudományos körkép 2020. 11. 29.Kedves Barátunk,

szokásunk, hogy őszönként Wesley tudományos körkép címmel rendezvényt tartunk, azzal a céllal, hogy a WJLF tudományok iránt érdeklődő polgárai megmutathassák egymásnak és a nagyvilágnak, mivel foglalkoznak éppen. NINCS szakos kötöttség, bármely tudományág köréből lehet előadni, s tudatosan keverjük a különböző tudományágakhoz tartozó előadásokat is.

A fő cél az új előadás, de örülünk olyan előadásoknak is, ami - más közegben - már elhangzott, de nem látható az interneten. Különösen fontosnak tartjuk, hogy tavaly nem szereplő kollégák megtiszteljenek minket, s azt is, hogy ha valakivel jelentős nyilvános tudományos esemény történt, pl doktorált, habilitált, akadémiai albizottságba beválasztatva székfoglalót tartott, jelentős konferencián plenáris előadásra kéretett fel stb - ezen alkalmakon elhangzott (de interneten fenn nem lévő) előadását velünk is ossza meg.

20 perces előadásokra számítunk, amit 20 perces vitaidő követ-

 A konferenciára távkonferencia felületen kerül sor, a távkonferenciára bármely olyan computerről be lehet lépni, melyhez webkamera, mikrofon, hangszóró csatlakozik, s stabil internetkapcsolattal rendelkezik. Akinek ilyen készülékhez nincs hozzáférése, annak számára a VIII Dankó u 11-ben valamiképpen mindenképpen lehetőséget biztosítunk.

Jelentkezési határidő 2020.11.15

A konferencia a résztvevők számára ingyenes, nyilvános. A http://oktatas.uni.hu/20201129.htm oldalra kattintva a KONFERENCIA NAPJÁN, DE NEM ELŐBB elérhető lesz az a link, melyre kattintva bárki beléphet a konferencia felületére! Tehát e link minden érdeklődővel megosztható!!!
 
Az előadó neve, (társelőadók esetén több is, kötőjellel elválasztva. A társelőadók egymással egyeztessenek, s csak egy ilyet lapot töltsenek ki kérem!)
Legmagasabb tudományos fokozata (MTA tag, DSc, PhD, CSc,dr univ, MA, BA ) Egy személyre vonatkozóan csak egy fokozatot kérünk! Több előadó esetén kötőjeleket kérek a fokozatok közé!
Előadáscím (Az előadás önálló - pl bármely publikált tanulmánytól elkülönülő - alkotás, videobook részeként megjelenik, vannak kollégák, akik felveszik az mtmt-be, mások a PPT-t felteszik valamilyen webes felületre. Ezért arra kérlek, hogyha szöveges tanulmányodra támaszkodsz is, attól egy-két szóban eltérő címet adj!)
Három tárgyszó pontosvesszővel elválasztva
800-1000 karakteres absztrakt..(javasoljuk, hogy külön textfileba is őrizd meg, hogyha ez a jelentkezési lap technikai okokból lefagyna, ne vesszen el a munkád!)
Előadáscím - angolul
Tárgyszavak- angolul
A konferencia napja: nov 29 vasárnap
A konferencia teljessége számít a részvételedre, de előadásodat bizonyosan olyan idősávra tesszük, ami számodra nem alkalmatlan. Ezért kérem pipáld ki, ami az alábbiakból igaz!
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Clear selection
Lehet, hogy ki kell terjesztenünk a konferenciát nov 30 hétfő délutánra és estére!
Clear selection
Clear selection
Clear selection
e-mail cím (a konferencia belső használatában nyilvános csak)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy