A Magyar Tudomány Ünnepe

2020. november 4-30.

„Jövőformáló tudomány”

 

Halasztva, lásd alul!

Kedves Barátaim!

 

Az idei ősszel – a járványos körülményekre tekintettel – nem szerveztük meg az 1941-es deportálásra emlékező mai, október 12-i, immár másfél évtizede rendszeresen megtartott találkozónkat.

 

Az elmaradt alkalmat a Magyar Tudomány Ünnepe novemberi rendezvénysorozat keretében tervezzük pótolni, egy beszélgetéssel és előadásokkal egybekötött, az online-térben megvalósítandó összejövetel formájában. Időpont: november 22., 15 órától.

 

Az érdeklődőktől kérem szíves visszajelzésüket, hogy az internetes kommunikációhoz szükséges belépési címet kihez-kihez eljuttathassuk, az előadást tartani szándékozóktól pedig megküldeni előadásuk címét (és lehetőség szerint annak rövid abstractumát is) a programtervezéshez.

 

Szíves köszöntéssel:

 

Majsai Tamás

 

Kedves Barátaink,

az átlagosnál sokkal több programmal dúsított novemberi elfoglaltságok jelzésére tekintettel a most 22-ére tervezett találkozásunkat (lásd alább!) december 20-ára helyezzük át, ugyancsak 15 órai kezdettel és online keretek között.

Továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését – előadóként, hozzászólóként, beszélgetőként éppúgy, mint „egyszerű” résztvevőként, ami alapján megküldhetjük az internetes kommunikációhoz szükséges belépési címet is.

Köszöntéssel és jó egészséget kívánva:

Majsai Tamás

 

 

PS:

http://oktatas.uni.hu/20201220_belepokod.htm dec 20-n du 14.55-kor, de nem előbb!

 

A konferencia helyszíne: az ONLINE TÉR , meets program
(a legegyszerübb távkonferenciázó program: 
http://oktatas.uni.hu/meets.htm )